Verzending doen wij altijd via PostNL. 

Wij verzenden onze pakketten die voor 17:00 zijn besteld dezelfde dag nog. Dit betekend dat je hem de volgende werkdag in huis hebt. Voor verzendingen naar België geldt in de meeste gevallen ook voor 17:00 besteld de volgende dag in huis.

Wij hanteren 5,85 euro verzendkosten. Indien u voor meer dan 200,- euro besteld nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.   

Heeft uw zending haast? 

MobileNed biedt de mogelijkheid om dezelfde dag nog uw pakket te laten bezorgen door een koerier. Deze dienst kunnen wij alleen waarmaken indien u voor 15:00 uur besteld. Na 15:00 kunt u altijd informeren of er nog mogelijkheden zijn om diezelfde dag te bezorgen. De kosten voor deze dienst bedrag 60,- euro excl. btw van maandag  t/m vrijdag. Op zaterdag en zondag betaald u 90,- euro excl. btw. 

Bij al onze zendingen voegen wij een formulier toe waarmee u het pakket kunt retourneren. U betaald wel zelf voor de verzendkosten die dit met zich meebrengt. 

Zodra wij het pakket hebben ontvangen houden wij u op de hoogte via de mail. Indien uw retourzending wordt geaccepteerd sturen wij u de juiste onderdelen toe of we betalen uw order terug. 

Verzending en retourneren