Wat is een Copy scherm? 

 

Dit zijn LCD schermen gemaakt door de kleinere fabrieken in China. Zij maken geen gebruik van originele onderdelen. Veel van de verschillende onderdelen worden door verschillende fabrikanten gemaakt en uiteindelijk samen gevoegd in een aparte fabriek. Helaas betekend dit er geen controle is op de kwaliteit.

 

Hoe is de kwaliteit van copy schermen? 

 

De kwaliteit kan heel goed zijn voor deze schermen. Echter doordat verschillende fabrikanten de onderdelen maken en uiteindelijk dit samengevoegd wordt krijg je een product waarbij de onderdelen niet optimaal kunnen samenwerken. Dit is uiteraard wel nodig. Ook wisselt de veel kwaliteit nog wel eens, dit komt doordat er niet de gehele tijd wordt samengewerkt met dezelfde fabrikant. 

 

Is er dan geen enkele fabrikant die alles zelf maakt en constant dezelfde kwaliteit levert? 

 

Wij hebben hem in Nederland nog niet gevonden. De Nederlandse groothandels wisselen namelijk zelf ook van fabrikant. Daarom zijn wij in Shenzhen, China opzoek gegaan naar een leverancier voor een betrouwbaar iPhone Copy scherm. Na lang zoeken en testen van verschillende leverancier hebben wij deze gevonden. Nu willen we dit natuurlijk niet voor ons zelf houden en daarom bieden wij nu de mogelijkheid om deze schermen bij ons te bestellen. 

 

Waarom zijn wij zelf opzoek gegaan? 

 

Helaas hadden wij veel problemen met het huidige aanbod in copy iPhone schermen. Klanten waren ontevreden of de product functioneerde niet meer naar een aantal weken. Dit kost uiteraard klanten maar ook gewoon tijd en geld. Na zowat iedere leverancier te hebben uitgeprobeerd zijn we zelf in China opzoek gegaan. 

Garanties

* Op deze schermen ontvang je 24 maanden garantie. 

* Gratis verzending vanaf 150,- euro. 

* Veilig betalen via iDEAL of Bancontact. 

* Verzending via DPD. 

*Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.