OEM kwaliteit iPhone schermen

Als u een iPhone scherm reparatie wilt laten uitvoeren door MobileNed heeft u de keuze tussen een high copy scherm en een OEM scherm. Veel reparatieshops adverteren met originele onderdelen. Dit is simpelweg niet mogelijk omdat Apple geen onderdelen verkoopt. In Nederland kunnen alleen Amac en de Apple store reparaties uitvoeren met originele onderdelen. 
Hieronder leggen we uit wat het verschil is tussen de twee kwaliteit soorten. 

High Copy: 

Dit zijn 'nagemaakte' lcd schermen. Uiteraard functioneren ze zoals je mag verwachten. Echter kun je iets verschil zien in de kleur die het scherm afgeeft. Ook zijn de meeste copy schermen iets dikker dan de originele, dit kun je voelen. Wel zijn deze schermen een stuk voordeliger. Op deze schermen geven wij 6 maanden garantie. 

OEM LCD: 

Deze type schermen zijn ooit origineel geweest. Hierna zijn ze gerecycled. Wel zijn de originele connectoren en lcd behouden. Alleen de bovenste glas laag is dus vervangen. Doordat de originele connectoren en lcd zijn behouden geeft dit zo min mogelijk fouten en zie je geen verschil in kleur. 

Op deze schermen geven wij 12 maanden garantie. 

Overige reparaties:

Bij alle overige reparaties gebruiken wij alleen OEM onderdelen. Hier geven we dus ook 12 maanden garantie op. Doordat we enkel werken met OEM onderdelen zullen wij zeker niet de goedkoopste zijn, wel garanderen we dat uw iPhone weer in goede staat is na de reparatie.